vrijdag 24 april 2009

誕生日

Gisteren was Luusepuusje jarig en dus moest er vanavond nog even gefeest worden, aangezien we gister avond toch echt aan ons huiswerk moesten. Daarom dus gediscobowld in Ikebukero!!!
Ik heb zelfs nog een potje gewonnen.... wat eigenlijk meer zegt over de kwaliteiten van de rest van mijn groepje maar toch....YAAAAY

Uiteraard moesten de pin-pakken even uitgeprobeerd worden



Verder was het vooral erg gezellig.......









En er moest ook nog even gedemonstreerd worden dat je ook best stoer kan bowlen......





Op de baan naast ons waren twee vrouwen en een man aan het bowlen en de vrouwen deden erg hun best om maar zo hulpeloos mogelijk over te komen.... door zichzelf steeds op de grond te laten vallen enzo. Best wel een beetje erg.... maar o zo Japans

5 opmerkingen:

Dorian zei

Haha die foto's zijn leuk (vooral de laatste twee zijn echt geweldig, we moeten een keer op foto-uitwisseling).

Ik vermoed ook dat die ene chick steeds op de grond viel omdat haar benen het gewicht van de rest van haar lijf niet konden dragen.

Anoniem zei

Lieve Michelle, sorry ik heb iets niet goed gedaan. Vandaar dat je mijn berichtje niet hebt kunnen lezen. Dus nog eens. Ik kan wel zien dat je het naar je zin hebt. Tevel, dat je er een beetje ziek van bent. Hopenlijk gaat het al weer wat beter. De foto's spreken voor zich. Doe je wel een beetje je best daar? Hier gaat alles okee Je ome Bob is net 50 gewoden , ik pas 49. Opa gaat binnenkort op vakantie. Wij gaan ook een paar dagen weg. Jennifer ect komen vanavond thuis van een weekendje Haan-en.
Laat je vrienden eens een foto met jouw toestel maken, sta je ook eens op je eigen blog, lijkt me leuk. Hee, lieve schat tot schrijvens, heb plezier, pas en op jezelf. Hele dikke kussen van Ome Bob en Tante Jessica.

Jelle zei

Hoi!!
Leuk daarzoo??
Aan de andere kant van de wereld:D
Ik hoop het wel!!;)

XX Jelle

Anoniem zei

No no, het gaat er niet om of het zo Japans is of niet, maar of je er bloedneus van kan krijgen of niet. Als ik die vrouwen zou zie, zou ik het waarschijnlijk krijgen. Dus perfect!

Greetings,

Bi Rain

Mies zei

Oom Bob & Tante Jessica en Jelle;

het is hier hardstikke leuk, maar ook erg druk met al het schoolwerk dat we moeten doen. Maar gelukkig zijn er nu een aantal feestdagen dus hebben we wat meer vrij zodat we ook nog wat van Japan kunnen zien :D

Mr Bi Rain

nu snap ik waarom ik van die vlekken op mn tshirt had zitten :P