woensdag 29 april 2009

もう一度歌おう

Ja ja maandag was het weer zo ver... er is gekaraoked.......
Aangezien we dinsdag koninginnedag hadden (en dus vrij) konden we lekker op maandag gaan, wat dus veel goedkoper was. We zijn dit keer met zn vieren gegaan; Luciano, Ho-Ling, Dorian en ik en uiteindelijk hebben we 2 en een half uur gezongen (we zouden een uurtje gaan......) De kamer was echt te briljant, met een oceaan thema dat lekker oplichtte met blacklight enzo.














We hebben bijna alleen maar Japanse liedjes gezongen/geschreeuwd. Heb wel nog een liedje van Marilyn Monroe gehijgd en uiteraard nog geprobeerd Koreaans te zingen, maar dat bleek een beetje lastig aangezien het in het Koreaans op het scherm stond (ja duh....) maar met katakana furigana erboven. En dat ging toch net iets te snel. Alhoewel we wel Rainism helemaal hebben gedaan, maar daar zit gelukkig veel "engels" in.......

En uiteraard was er aan het einde van de avond weer iets raars, in de lobby van het hele gebeuren (waar we nog moesten betalen) lag een Japanse jongen te kosten/knock-out te gaan. Het was echt enorm vies...... zn mattie probeerde hem wakker te houden en de kots op de vangen (ja in zn handen......). Het personeel reageerde er eigenlijk niet op....alsof het heel normaal is dat er op maandag avond om kwart over 11 iemand ligt te stikken in zn eigen kots.......... maar we gaan er maar vanuit dat alles uiteindelijk goed is gekomen.

3 opmerkingen:

Josephine zei

Hee leuk om je ook eens op een foto te zien daar! Ik kan zien dat jullie veel lol hebben ;-)

xxx,
mamaFien

gidi zei

Ok hoop dat je eten is binnen gebleven. Denk het wel anders had ik het wel gehoord.

Judit uit Groningen zei

Hé Michelle,

Ik geloof dat het gaat lukken. Een reactie geven op je blog bedoel ik dan.
Wat een belevenissen joh! Ben je al verslaafd aan het karaoke? En ik las ook dat je geweldige sportprestaties neer hebt gezet op de bowling baan!! Wat een trip naar Japan al niet kan doen.

groetjes uit Groningen